LTP Logistics Oy


LTP Logistics Oy on lämpötilasäädeltyjen (+0°C – +3°C) elintarvikkeiden logistiikkaan keskittyvä yritys, jonka asiakaskunta koostuu pienistä ja keskisuurista elintarviketeollisuuden toimijoista.

LTP Logistics tarjoaa asiakkaan tarpeiden mukaiset ratkaisut tilaus-toimitusketjuun. Palveluihin kuuluvat tuotteiden keräily, varastointi, lähetys ja kuljetus koko Suomen alueella.

Nouto-, siirto- ja varastointipalvelut suunnitellaan yhdessä asiakkaan logistiikkatarpeiden mukaan. LTP Logisticsin ammattitaito ja kokemus sekä mittava kapasiteetti auttavat huolehtimaan laajoistakin logistisista kokonaisuuksista myös suurissa volyymi- ja sesonkivaihteluissa.

Palvelut

Kuljetukset


Nopeasti perillä!

LTP Logisticsin toiminta on nopeaa ja tehokasta. Omat sekä sopimuskumppaniemme kuljetusautot kattavat koko maan ja tekevät elintarvikkeiden siirtokuljetuksia ympäri vuoden, kuutena päivänä viikossa.

Elintarvikkeille on määritelty joko 24 tai 48 tunnin toimitusrytmit, joiden sisällä tuotteet siirtyvät tavarantoimittajilta keskusliikkeiden terminaaleihin.

Nykyaikaisen kuljetuskaluston ja tarkan lämpötilavalvonnan ansiosta pystymme varmistamaan siirtoketjun aukottomuuden.

Jakeluterminaalit


Helsinki
Espoo
Vantaa
Turku
Tampere
Lahti
Kerava

Kouvola
Kuopio
Mikkeli
Riihimäki
Salo
Seinäjoki
Kajaani

Keräilypalvelu


Erilaisia palveluvaihtoehtoja!

LTP Logistics Oy:n keräilypalvelu tarjoaa joustavasti asiakkaan tarpeiden mukaisia vaihtoehtoja. Myyntiyksiköt voivat olla vaihtuvapainoisia tai kappalekerättäviä. Hinnoittelu muodostuu asiakkaan tarpeiden mukaan, ja asiakaskohtainen hinnoittelu on osa palvelukonseptiamme.

Keräilypalvelussa laatikot täytetään vähittäiskauppojen hyllykarttojen mukaisesti. Näin tuotteet saadaan myymälässä vaivattomasti ja nopeasti oikeille paikoilleen.

Keräilyn lisäksi hoidamme myös tuontituotteiden ensisaapumisen ja tuote-etiketöinnin.

Varastohotelli


Varastointi osana ketjua!

Varastohotellin käytössä on noin 8000 m² kylmävarastotilaa sekä 7000 m² kuivavarastotilaa. Asiakkaat voivat vuokrata hotellista lavapaikkoja tarpeen mukaan.

Varastohotellipalvelun tarve korostuu etenkin tuontituotteissa sekä eri sesonkien vaihtuessa. Nykyaikaisen tietojärjestelmämme avulla asiakas voi halutessaan hallita tuotteita omalta tietokoneeltaan.

Tietojärjestelmä


Tietojärjestelmä yhdistää!

Kaikkia terminaalitoimintoja ohjataan LTP Logisticsin 24 WMS -toiminnanohjausjärjestelmän kautta. Sen tärkeimpiä ominaisuuksia ovat kokonaisvaltainen varastonhallinta, raportointi, tiedonsiirrot ja linjastokeräily. Järjestelmään kuuluu myös asiakkaiden käyttämä etäyhteys.

Järjestelmällä hallinnoidaan kätevästi muun muassa tavaravirtoja ja aikatauluja sekä ollaan yhteydessä asiakkaisiin. Järjestelmän kautta onnistuvat myös yhteydet keskusliikkeiden omiin tietojärjestelmiin.

LTP:n tietojärjestelmä kommunikoi lisäksi Trextech Oy:n toteuttaman keräilylinjaston kanssa, mikä puolestaan mahdollistaa nopean ja tehokkaan keräilyn.