Yritys


LTP Group on elintarvikelogistiikan vahva toimija. Groupiin kuuluvat logistiikkayritykset LTP Logistics Oy ja LTP Cargo Oy, kaupan muovilaatikoiden pesulapalveluihin erikoistunut Lännen Teollisuuspalvelu Oy sekä kuormalavoihin erikoistunut LTP Service Oy.

Yhdessä yritykset muodostavat joustavaa ja yksilöllistä palvelua tarjoavan logistiikkakokonaisuuden. LTP Group toimii koko Suomen alueella.

”Vahvan kokonaisuutemme ansiosta pystymme vastaamaan koko logistisesta toimitusketjusta tuottajalta loppuasiakkaalle joustavasti ja kilpailukykyisesti”, LTP Groupin toimitusjohtaja Matti Tuominen kertoo.

Logistiikkapalvelut

LTP Logistics Oy tarjoaa asiakkaan tarpeiden mukaiset ratkaisut sisältäen tuotteiden keräilyn, varastoinnin, lähetykset ja kuljetukset koko Suomen alueella.

Lue lisää

Kuljetuspalvelut

LTP Cargo Oy on erikoistunut laadukkaaseen ja monipuoliseen elintarvikelogistiikkaan, johon kuuluvat tuore-, pakaste- ja kylmäkuljetukset sekä terminaalitoiminta.

Lue lisää

Kuormalavapalvelut

LTP Service Oy on kuormalavoihin ja niihin liittyviin palveluihin erikoistunut yritys, joka ostaa ja myy uusia ja käytettyjä kuormalavoja.

Lue lisää

Laatikoiden pesupalvelut

Lännen Teollisuuspalvelu Oy on keskittynyt elintarviketeollisuuden sekä kaupan muovilaatikoiden pesupalveluihin.

Lue lisää