Lännen Teollisuuspalvelu Oy


Vuonna 2003 perustettu Lännen Teollisuuspalvelu Oy on keskittynyt elintarviketeollisuuden sekä kaupan muovilaatikoiden pesupalveluihin ja lavapalveluihin. Yritys tekee tiivistä yhteistyötä teollisuuden, keskusliikkeiden sekä laatikoita hallinnoivan Transbox Oy:n kanssa, ja sen asiakaskuntaan kuuluu useita liha-, lihajaloste-, eines- ja kala-alan yrityksiä ympäri Suomen.

Yrityksen pesulinjastot ovat alansa huippuja. Kotimaiset, energiatehokkaat ja korkean hygieniatason linjastot ovat teknisesti edistyksellisiä kokonaisuuksia, jotka säästävät vettä ja pesuaineita. Roskien poisto, esipesu, varsinainen pesu, huuhtelu ja kuivaus takaavat laatikoiden puhtauden.

Lännen Teollisuuspalvelu Oy on saanut vuoden 2020 lopussa käyttöönsä vastuullisuuslogon kuormalavojen korjaajana. Vastuullisuuslogo voidaan myöntää yritykselle, joka on tehnyt sopimuksen Kuormankantajat-neuvottelukunnan (KUKA) kanssa ja tehnyt hyväksyttävän auditoinnin. Yritys on sitoutunut noudattamaan Puupakkaus 2020 -järjestelmän ehtoja. Järjestelmän tarkoituksena on luoda tehokkaasti toimivat puitteet puisten kuljetuspakkausten käytölle ja hallinnoinnille.

             

Laatikot

Lännen Teollisuuspalvelun laatikot


Transbox Oy:n kestävien laatikoiden valmistemateriaali on HDPE, joka sietää erinomaisesti kosteutta ja lämpötilan vaihteluita. Laatikot kestävät hyvin kuormitusta, ja ne suojaavat tuotteita käsittelyn ja kuljetuksen eri vaiheissa.

Transbox -laatikot ovat moduulimitaltaan 400 x 600 mm ja niitä on kahta eri korkeutta: eineslaatikko 136 mm sekä lihalaatikko 255 mm. Ne toimivat sellaisenaan vähittäiskaupassa myyntikalusteisiin sopivana myyntialustana, josta asiakkaat voivat poimia haluamansa tuotteet ilman ylimääräisiä käsittelykertoja.

Kunkin laatikon yksilöity viivakoodi luetaan aina asiakaskohtaisen tuotekeruun, pesun ja luovutuksen yhteydessä. Näin luodaan mitattavissa olevaa tietoa laatikkojärjestelmän toiminnasta.

Pesulat

Vantaan pesula – 20 miljoonaa laatikkoa vuodessa


Vantaan laatikkopesula sijaitsee HK-Ruokatalon Vantaan tuotantolaitoksen yhteydessä. Valtaosa pestystä laatikosta kulkeutuu suoraan HK:n tuotannon käyttöön.

Lännen Teollisuuspalvelu Oy aloitti laatikonpesun Vantaalla vuonna 2008. Pesulaitteisto uusittiin vuoden 2010 alussa, jonka jälkeen pesulassa on käsitelty liha- ja eineslaatikoita sekä sisäkkäin pinoutuvia leipälaatikoita.

Uuden automaattisen pesulinjaston kapasiteetti on 4600 laatikkoa tunnissa. Tämän ansiosta Vantaalla pystytään pesemään vuositasolla noin 20 miljoonaa laatikkoa.

Lännen Teollisuuspalvelu Oy
Väinö Tannerin tie 1
01511 VANTAA
puh. 010 2020 800

Tuusulan pesula – 14 miljoonaa laatikkoa vuodessa


Tuusulan pesulan toiminta siirtyi Lännen Teollisuuspalvelu Oy:lle keväällä 2010. Pesula pystyy käsittelemään liha- sekä eineslaatikoita ja kapasiteetti on noin 14 miljoonaa laatikkoa vuosittain.

Tuusulassa on myös puhtaiden laatikoiden varastointipalvelu.

Lännen Teollisuuspalvelu Oy
Pakkasraitti 2 A
04360 TUUSULA
puh. 010 2020 800

Säkylän pesula – 7 miljoonaa laatikkoa vuodessa


Lännen Teollisuuspalvelu Oy:n nykyaikainen laatikkopesula sijaitsee Lännen teollisuusalueella entisessä meijerikiinteistössä.

Säkylässä laatikonpesutoiminta aloitettiin vuonna 2006 ja nykyään Säkylässä käsitellään noin 7 miljoonaa laatikkoa vuosittain. Pestävät laatikot ovat lihateollisuuden käyttämää laatikkoa.

Lännen Teollisuuspalvelu Oy
Rantatie 959
27820 SÄKYLÄ
puh. 010 2020 800

Laitilan pesula – 2 miljoonaa laatikkoa vuodessa


Laitilan laatikkopesula valmistui kevään 2009 aikana. Laitilan pesula käsittelee pääsääntöisesti vihanneslaatikoita ja CHEP-laatikoita. Laitilan laitteistolla pystytään kuitenkin pesemään 10 erilaista laatikkotyyppiä mm. autoteollisuuteen ja kaupan keskusliikkeille.

Laitilassa pestään noin 2 miljoonaa laatikkoa vuosittain.

Lännen Teollisuuspalvelu Oy
Vierumäentie 33
23800 LAITILA
puh. 010 2020 800