LTP Cargo Oy


LTP Cargo Oy tarjoaa lämpötilahallittua elintarvikelogistiikkaa oman valtakunnallisesti kattavan terminaali- ja jakeluverkostonsa kautta. Viileä- tai pakastekäsittelyä vaativien tuotteiden jakelu suunnitellaan tehokkaasti Helsingin, Turun ja Tampereen alueen elintarviketerminaaleissa. Terminaaleistamme päivittäin tapahtuvalla jakelualueella asuu noin 3,5 miljoonaa ihmistä.

Palvelut

Elintarvikekuljetukset


LTP Cargon kuljetuspalvelut kattavat sekä pidemmät runkokuljetukset että lähialuejakelun. Tarjoamme viileä- ja pakastekäsittelyä vaativat logistiikkapalvelut mm. tuoretuotteiden, kuten hedelmien, vihannesten sekä kala- ja lihatuotteiden varastointiin ja kuljetukseen. Eri tuotteet kuljetetaan oikeassa lämpötilassa LTP Cargon laadukkaalla ja ympäristöystävällisellä kalustolla aina kuluttajan saataville asti.

Elintarvikekuljetuksissamme tehokkuutta tuo lämpötilasäädellyn kaluston mahdollistama yhdistelyjakelu. Näin voimme yhdistää samanaikaisesti kylmä- ja tuoretuotteita, myös eri toimittajilta. Tämä mahdollistaa niin suuren kuin pienemmänkin erän tehokkaan jakelun ja jouston tuotemäärien vaihdellessa. Asiakkaitamme ovat niin elintarvikkeiden tuottajat, tukut, keskusliikkeet kuin maahantuojat.

Terminaalitoiminta


LTP Cargon modernit elintarviketerminaalit sijaitsevat Vantaalla, Liedossa ja Tampereella. Paikallisterminaalimme hoitavat tuotteiden tehokkaan yhdistelyn, reitityksen ja tarvittaessa myös varastoinnin. Eri asiakkaiden elintarviketuotteiden jakelun yhdisteleminen mahdollistaa vastaanottajalle useamman tuotteen toimituksen samanaikaisesti. Terminaalipalveluita toimitamme niin omissa kuin asiakkaidemme terminaaleissa.

Moderni ja ympäristöystävällinen kalusto


LTP Cargon kattavaan Mercedes-Benzin kalustoon kuuluu erikokoisia ajoneuvoyhdistelmiä sekä jakeluajoneuvoja. MB:n edelläkävijän tekniikka takaa toimintaamme luotettavan ja ympäristöystävällisen kaluston, jonka keski-ikä on 2-3 vuotta. Lämpötilasäädelty kalustomme on varustettu moderneilla Thermo King -laitteilla.

Pyydä tarjous!