Joulukuussa 2018 aloittanut Jani Honkaniemi toimii Viinikankaaren terminaalipäällikkönä.

”Aloitin joulukuun alussa LTP Logisticsin palveluksessa. Vastaan Viinikankaaren terminaalitoiminnasta: tavaran vastaanotosta keräilyn kautta lähettämöön. Siitä eteenpäin kuljetuspäällikkö ottaa viestikapulan vietäväksi”, kertoo Honkaniemi.

Honkaniemi kertoo päivänsä alkavan tehokkaasti aamupalaverilla.

”Katsomme aina aamulla, miten eilinen meni ja missä mennään nyt. Kartoitamme myös mahdolliset haasteet ja käymme läpi onnistumiset matkan varrelta. Siitä lähdemme kohti uutta päivää”, Honkaniemi kertoo.

LTP Logisticsissa on tapahtunut paljon muutoksia lyhyen ajan sisällä. Honkaniemi kertoo, että he pyrkivät koko ajan kehittämään sekä tehostamaan logistiikan toimitus- ja arvoketjua asiakas- ja palvelukokemuksen parantamiseksi.

”LTP Logisticsiin on tullut uutta virtaa ja näkemystä. Olemme virtaviivaistaneet organisaatiota, jotta toiminta ja viestintä organisaation sisällä olisi tehokasta”, sanoo Honkaniemi.

Asioita saadaan LTP:llä nopeasti eteenpäin

AMK-tutkinnon suorittaneella Honkaniemellä on logistiikan alalta vankka työkokemus.

”Olen toiminut kymmenisen vuotta esimiestehtävissä. Kokemusta on karttunut myös logistiikkapalveluiden tarjoajan puolelta. Ennen siirtymistäni LTP Logisticsin palvelukseen toimin Oriola Finlandilla lääkelogistiikan puolella logistiikkapäällikkönä”, sanoo Honkaniemi.

Honkaniemi kertoo nauttivansa LTP:n nopeatempoisuudesta – asioita saadaan todella nopeasti eteenpäin.

”Itse toteutan päivittäisessä johtamisessa osallistavan johtamisen filosofiaa, jossa hyödynnetään asiantuntijoita kentältä kehityshankkeisiin ja kuunnellaan heidän arvokkaita näkemyksiänsä kehitysasioissa. Muutoksiin pitää ottaa henkilöstö mukaan aina heti alkumetreiltä”, kertoo Honkaniemi.

Honkaniemi mainitsee LTP:llä olevan ammattitaitoinen ja osaava henkilöstö.

”Meillä on hyvä tiimi henki ja yhdessä tehdään. Itse pyrin olemaan mahdollisimman paljon kentällä läsnä”, kehuu Honkaniemi.

Vapaa-ajallaan Honkaniemi kertoo viettävänsä aikaa perheensä kanssa, johon kuuluvat kaksi tytärtä sekä vaimo. Hän kertoo myös matkustelun olevan lähellä sydäntä.

”Harrastan työmatkapyöräilyä – kuukausittain kilometrejä kertyy noin 350 km.Pääsääntöisesti pyrin tulemaan ainakin kolmena päivänä viikossa pyörällä töihin. Musiikkia ja kulttuuria tulee aina silloin tällöin myös harrastettua – aina kun aika antaa myöden”, päättää Honkaniemi.