LTP sai helmikuun alussa lisävahvistusta tiimiin, kun Ari Ahlstedt aloitti talossa tuotantopäällikön tehtävissä. Ari toi LTP:lle mukanaan roppakaupalla kokemusta logistiikka-alalta: ”Jos oikein lasken, niin minulla tulee tänä keväänä noin 18 vuotta täyteen erilaisista sisälogistiikan esimiestehtävistä muun muassa DSV Solutions Oy:n, Suomen Transval Groupin ja Oy Kaha Ab:n palveluksesta”, hän kertoo.

Millaisia tehtäviä tuotantopäällikön vastuulle LTP:llä oikein kuuluu? ”Ehdottomasti tärkein tehtäväni on pitääkoneisto liikkeessä ja viedä asioita eteenpäin, jotta organisaationi onnistuisi omassa työssään. Yleisesti ottaen tehtäviini kuuluu kaikki mitä logistiikkakeskuksen ympärillä tapahtuu, oli kyse sitten asiakkaista, esimiehistä, työntekijöistä, kalustosta, jätehuollosta, kiinteistöstä tai muista sidosryhmistä ja yhteistyökumppaneista”, Ari listaa.

Työntäyteinen alkuvuosi on pitänyt miehen kiireisenä mutta samalla opettanut tehokkaasti talon toimintatapoihin. ”Ensimmäiset viikot LTP:llä ovat olleet vauhdikkaita, mutta reipas työtahti olikin tiedossa; lisäksi tykkään toimia ripeästi ja muuttuvassa ympäristössä. Vie toki aikansa, että opin tuntemaan talon tavat ja ihmiset, asiakkaista ja eri sidosryhmistä puhumattakaan. Joka päivä ja viikko opin kuitenkin jotain uutta ja pääsen koko ajan paremmin kiinni asioihin”, Ari kertoo.

Yrityksenä LTP on kuitenkin jo ehtinyt tehdä vaikutuksen: ”Parasta LTP:llä ovat ihmiset ja tekemisen meininki. Matala organisaatio ja kyky tehdä nopeita päätöksiä helpottavat asioiden eteenpäin viemistä”.