Malle Kivimurru on viihtynyt LTP:n palveluksessa jo kolmen vuoden ajan. ”Aloitin LTP:llä työskentelyn vuonna 2016. Alkuun tein töitä Baronan kautta, mutta syksyllä 2018 siirryin LTP:n omille palkkalistoille. Vuonna 2017-2018 suoritin töiden ohessa logistiikan perustutkinnon, ja tällä hetkellä suoritan oppisopimuksella LTP:llä palvelulogistiikan ammattitutkintoa. Käyn koulussa noin kerran kuukaudessa mutta muutoin suoritan opiskelun työn kautta”, kertoo Malle.

”Olen työskennellyt LTP:llä todella monipuolisissa tehtävissä – esimerkiksi keräilyssä, erikoiskeräilyssä, styroxkeräilyssä ja tavaran vastaanotossa. Tällä hetkellä työskentelen pakkastavaran vastaanotossa, keräilyssä ja ajan mastoa. Olen myös päässyt perehdyttämään muita kaikenlaisiin varaston tehtäviin”, muistelee Malle.

Parasta LTP:llä työskentelyssä on Mallen mukaan vaihtelevat työpäivät: ”Yksikään päivä ei ole samanlainen, mutta pääpiirteissään työpäivääni kuuluu kuorman purku, vastaanotto, keräily, välillä palautusten käsittely sekä asiakkaiden palautteiden ja kysymysten käsittely. Kaikenlaista pientä yllättävää sattuu kuitenkin päivittäin, joten päivät ovat aina loppujen lopuksi erilaisia. Joskus eteen tulee tietysti hankaliakin tilanteita – esim. äkillinen sairastuminen vähentää saatavilla olevia käsipareja.”

Hyvä työporukka auttaa kuitenkin kiireisen työn käänteissä: ”Meillä on töissä todella hyvä ja hauska porukka – vitsit vaan lentelevät! Viihdyn työyhteisössä todella hyvin,” Malle kertoo. Hyvän työporukan lisäksi Malle arvostaa LTP:n joustavuutta työnantajana: ”LTP on joustava työnantaja, esimerkiksi työajoista voidaan satunnaisesti joustaa. Erikseen sovittaessa voin esimerkiksi tehdä silloin tällöin lyhyemmän päivän ja korvata tunnit sitten jonain toisena päivänä. Ja tietysti on hienoa, että pystyn suorittamaan opintoni oppisopimuksella LTP:llä.”