LTP Group Oy osti keväällä 2017 Kovanen Logistics Oy:n koko osakekannan. Yhdistymisen myötä kaksi alan johtavaa yritystä yhdistivät voimansa. Yrityksien yhdistäminen on nyt viety loppuun ja koko Kovanen Logisticsin kalusto on osa LTP:n laivuetta.

Kaksi kuljetusalan johtavaa yritystä yhdistivät voimansa maaliskuussa 2017, kun LTP Group Oy osti Kovanen Logistics Oy:n koko osakekannan. Yhdistymisen myötä LTP:n resurssit ja voimavarat kasvoivat entuudestaan ja mahdollistivat yritykselle yhä vahvemman toiminnan suomalaisen elintarvikelogistiikan alalla.

Yrityskauppoja on seurannut siirtymävaihe, jonka aikana Kovanen Logisticsin autot ja henkilöstö on integroitu osaksi LTP Groupin kalustoa. Yrityksien yhdistyminen on nyt viety loppuun ja kaikki Kovanen Logisticsin autot kulkevat LTP:n väreissä. Jatkossa myös kaikki LTP Groupin sähköpostiosoitteet toimivat muodossa @ltplogistics.fi.

”Yrityskaupan myötä LTP:llä on entistä paremmat mahdollisuudet palvella asiakkaita nykyistä paremmin logistiikkaketjun alusta loppuun asti”, LTP Groupin toimitusjohtaja Matti Tuominen sanoo. ”LTP:n ja Kovanen Logisticsin osaamisen yhdistyttyä pystymme kasvamaan ja tehostamaan toimintaamme entisestään.”

LTP Group Oy tarjoaa asiakkaan tarpeita vastaavat ratkaisut tilaus-toimitusketjuun. Palveluihin kuuluvat tuotteiden keräily, varastointi, lähetys ja kuljetus koko Suomen alueella 0–3°C lämpötilassa. Tuotevalikoima käsittää liha-, lihajaloste-, eines-, valmisruoka-, leipomo-, kala- ja meijerituotteet. LTP:n liikevaihto oli vuonna 2016 yli 25 miljoonaa euroa ja yritys työllistää tällä hetkellä 150 henkeä.