Kesällä 2019 LTP Logisticsin varaston henkilöstöön saatiin jälleen täydennystä kesätyöntekijöistä! Yhteensä LTP:n varastolle palkattiin kesäkaudelle 40 innostunutta ja reipasta kausityöntekijää. Kesätyöntekijät työskentelevät LTP:n varastolla monipuolisten varastotöiden, esimerkiksi varastotyötehtävien, pakastetyön ja tuotteiden keräilyn parissa. Useimpien kesätyöntekijöiden pesti LTP:llä kestää noin kuukauden ajan.

Kesän 2019 työntekijät hakeutuivat LTP:lle joko ystävien suositusten ja hyvien kokemusten perusteella, osa taas oli työskennellyt aikaisemminkin LTP:n palveluksessa ja he palasivat takaisin mukaviksi havaittujen tehtävien ja yrityksen pariin.

Kesätyöntekijöiden mielestä LTP:n varastolla työskentely sopii mainiosti fyysisestä ja liikkuvasta työstä pitäville. Hyvän kunnon lisäksi työntekijöiltä edellytetään ahkeruutta, uteliaisuutta sekä motivaatiota tarttua erilaisiin varastotyön tehtäviin. 

Kesätyöntekijöiden kokemukset LTP:llä työskentelystä olivat varsin myönteisiä – työ koettiin mukavaksi ja työtehtävät helpoiksi sisäistää ja toteuttaa. Alkuun fyysinen työ tuntui monesta hieman raskaalta, mutta rutiinin ja oikeiden työtapojen löydyttyä työt alkoivat sujua jouhevasti. Isona plussana mainittiin myös kivat työkaverit – ja tietysti kuun lopussa odottava palkkio tehdystä työstä! 

LTP Logisticsin palvelukseen haetaan kausityöntekijöitä kaikkina juhlapyhä- ja lomakausina. Jos olet kiinnostunut tekemään liikkuvaa ja fyysistä työtä mukavassa porukassa, täytä tietosi nettisivuillamme www.ltplogistics.fi/tyopaikat/ tai laita meille hakemus osoitteeseen rekrytointi@ltplogistics.fi.