LTP Cargon Vantaan elintarviketerminaalissa työskentelevä Otto Lahti on toiminut ajojärjestelijänä LTP:n palveluksessa noin vuoden verran, ja sitä ennen Kovanen Logisticsilla Turussa ja Vantaalla. Alalle Lahti on päätynyt logistiikkaopintojen perässä ja työharjoittelun kautta.

Ajojärjestelijän tehtäviin kuuluu tavaraliikenteen ja henkilöliikenteen suunnittelu- ja esimiestehtäviä. LTP:llä Lahti vastaa autojen ja kuljettajien järjestämisestä, reittisuunnittelusta, ja kuljettajien työpäivän suunnittelusta.

Ajojärjestelijän monipuolinen työpäivä

“Tavallinen työpäiväni koostuu aina samasta ideasta, mutta sisältö vaihtelee päivittäin. Käyn läpi kuljetuksia ja tavaralähetyksiä kuljettajakohtaisiksi sekä suunnittelen reittejä”, Lahti kertoo.

LTP:llä ajojärjestelijän työnkuva on erittäin monipuolinen.

“Päivä alkaa lähetysten ajojärjestelystä autokohtaisesti lähettämällä kuljettajat matkaan. Sen lisäksi käyn läpi sähköposteja ja reagoin niihin. Myös autojen huoltojen suunnittelu sekä kuljettajien lomien ja vapaapäivien suunnittelu kuuluvat työnkuvaani”, Lahti täsmentää.

Haasteellinen työ ja työyhteisö motivoi

Lahti kehuu LTP:n työyhteisön ilmapiiriä ja haasteellista työnkuvaa.

“Parasta työssäni on ehdottomasti erittäin hyvä työyhteisö. Olen tykännyt tehdä työkavereiden kanssa töitä. Työni tuo myös mukanaaan sopivasti haastetta päiviin”, Lahti sanoo.

Hän kokee LTP:llä olevan hyvät mahdollisuudet tulevaisuudessa.

“Olen ollut vuoden verran LTP:llä ja paljon on vielä nähtävää. LTP on iso yritys, jossa on hyvät edellytykset jatkaa kohti suurempaa suuntaa logistiikka-alalla”, Lahti summaa.