LTP Cargo Oy tarjoaa viileä- ja pakastekäsittelyä vaativat logistiikkapalvelut mm. tuoretuotteiden, kuten hedelmien, vihannesten sekä kala- ja lihatuotteiden varastointiin ja kuljetukseen. ”Eri tuotteet kuljetetaan oikeassa lämpötilassa LTP Cargon kalustolla aina kuluttajan saataville asti. Meillä on kolme omaa terminaalia: Turussa, Tampereella ja Vantaalla”, kertoo Kaarlo Svensson, LTP Cargo Oy:n liiketoimintajohtaja.

Viime kesänä aloittanut Svensson vastaa LTP Cargon jakelusta, kuljettamisesta ja terminaalien toiminnasta. ”Päiväni ovat hyvin erilaisia sekä toimenkuvani on laaja. Työkuvaani kuuluu mm. asiakkaiden tapaaminen, sisäiset palaverit ja yleinen toiminnan kehittäminen”, sanoo Svensson.

Tehokkuutta elintarvikekuljetuksiin tuo lämpötilasäädellyn kaluston mahdollistama yhdistelyjakelu. ”LTP Cargo yhdistää samanaikaisesti kylmä- ja tuoretuotteita, myös eri toimittajilta. Tämä mahdollistaa eri kokoisten erien tehokkaan jakelun ja jouston tuotemäärien vaihdellessa.

Asiakkaitamme ovat niin elintarvikkeiden tuottajat, tukut, keskusliikkeet kuin maahantuojat”, sanoo Svensson.

LTP Groupilla on innostunut ilmapiiri

Svensson sanoo viihtyvänsä LTP Group:lla hyvin. ”LTP:llä on innostunut ilmapiiri, joten on kiva tulla töihin. Minua viehättää se, että meillä on tavoitteellista tekemistä ja tekemisen meininki. Porukka on joukkueena menossa samaan suuntaan. Silloin on hyvä henki tekemisessä”, kertoo Svensson.

Svensson on ollut logistiikka-alalla kokonaisuudessaan viimeiset 15 vuotta. ”Olen ollut elintarvikelogistiikan alalla jo tovin. On mukavaa, kun tuntee alan hyvin. Minun mielestä on myös tärkeää, että monipuolisesti erilaisia ihmisiä työpaikalla. Tällöin kokonaisuus on parempi, kun voidaan rohkeasti lähestyä asioita erilaisista näkökulmista. Lopputulos on rikkaampi”, sanoo Svensson.

Svensson tasapainottaa viikkojaan harrastekiekolla sekä viettämällä aikaa perheen kanssa. ”Pelaan talvisin höntsäjoukkueessa muutaman kerran viikossa. Muuta vapaa-aikaa vietän perheen kanssa matkustellen ja purjehtien. Työ ei tekemällä lopu. Pitää antaa vastuuta ja mahdollisuuksia tehdä töitä tasavertaisesti yhdessä. Ja vapaa-aika on tärkeä vastavoima sille tekemiselle”, päättää Svensson.