Haemme

KULJETUSPÄÄLLIKKÖÄ Varsinais-Suomen alueelle

Olethan työtä ja haasteita pelkäämätön, joustava ja asiat järjestelmällisesti organisoiva persoona. Lisäksi sinulla on erinomainen paineensietokyky ja halu oppia uutta. Uskallat myös tarttua haastaviin tehtäviin ja kehittää yhtiötä entistä kilpailukykyisemmäksi.

Kuljetuspäällikkönä vastaat vastuualueesi henkilöstöstä, budjetista, operatiivisesta toiminnasta ja sen resursoinnista, asiakastyytyväisyydestä ja laadusta sovittujen tavoitteiden mukaisesti. Johdat henkilöstöä ja työturvallisuutta konsernin henkilöstöpolitiikan mukaisesti. Varmistat toiminnan jatkuvan kehittämisen.

Odotamme sinulta laajaa näkemystä elintarvikelogistiikka- ja kuljetusliiketoiminnoista. Sinulla on hyvät analyyttiset kyvyt sekä hyvä ymmärrys taloudellisista tunnusluvuista. Sinun tulee kyetä kehittämään liiketoimintaa sekä sitä ohjaavia tunnuslukuja.

Edellytämme sinulta:

  • Vähintään viiden vuoden työkokemusta esimiestason tehtävistä elintarvikelogistiikka-, jakelu- tai kuljetusliiketoiminnan toimialalta ja kokemusta yksikön tuloksekkaasta johtamisesta
  • Tehtävään soveltuva AMK-/yliopistotason tutkintoa esimerkiksi tuotantotaloudesta, logistiikasta tai kaupalliselta alalta
  • Erinomaisia vuorovaikutus- ja henkilöstöjohtamisen taitoja
  • Kykyä toimia analyyttisesti, tavoitteellisesti ja ratkaisukeskeisesti
  • Valmiutta toimia päivittäin muuttuvassa ympäristössä ja samalla toteuttaa menestyksekkäästi strategisia projekteja
  • Kykyä kehittää toimintakulttuuria yhdessä tiimisi ja sidosryhmien kanssa
  • Paineensietokykyä

 

Tehtävässäsi raportoit kuljetusliiketoimintajohtajalle ja teet tiivistä yhteistyötä konsernin eri yksiköiden esimiesten sekä oman alueesi toimijoiden kanssa.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen asiantuntevassa organisaatiossa ja mahdollisuuden työskennellä vahvassa kasvuyrityksessä.

LTP Logistics Oy on lämpötilasäädeltyjen elintarvikkeiden logistiikkaa harjoittava yritys. Palveluihin kuuluvat tuotteiden keräily, varastointi ja kuljetukset koko Suomen alueella. Terminaalimme sijaitsevat pääkaupungin, Turun ja Tampereen alueella. LTP Logistics Oy on osa LTP-konsernia. Lisätietoja www.ltplogistics.fi.

Lisätietoa tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Niko Kalenius p: 050 308 2320

Hakemukset 17.9.2017 mennessä osoitteeseen rekrytointi@ltplogistics.fi