Haemme Tampereelle

AJOJÄRJESTELIJÄÄ

Ajojärjestelijän tehtävässä tuet operatiivista päivittäisprosessia järjestelemällä kuljetuskalustoa kuljetustilausten pohjalta, mahdollisimman tehokkaan kaluston täyttöasteen saavuttamiseksi sekä vastaat kuljettajien ajomääräyksistä. Lisäksi tehtävässä avustat esimiehiä päivittäisten tavoitteiden saavuttamisessa, resurssien hankinnassa ja ohjauksessa.

Tehtävä sisältää raportointi-, seuranta-, laskutus- ja ylläpitotehtäviä, sekä suoria asiakaskontakteja päivittäisen operatiivisen työnjohdon osalta. Keskeisenä tehtäväalueena ovat myös terminaalin esimiestehtävät.

Edellytämme sinulta operatiivisen elintarviketuotantoprosessin ymmärrystä ja vähintään viiden vuoden kokemusta jakelu- ja kuljetustoiminnasta, ajojärjestelytyöstä sekä niihin liittyvistä tietojärjestelmistä. Lisäksi hallitset alalla käytetyt työehtosopimukset. Luonteeltasi olet joustava, kykenet nopeaan päätöksentekoon ja omaat hyvät yhteistyö-, paineensieto- ja vuorovaikutustaidot.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa logistiikka-alan koulutusta, ja/tai vahvaa kokemusta kuljetusalan tehtävistä.

Ajojärjestelijän työ on vuorotyötä, joten edellytämme sinulta valmiutta vuorotyöhön.

Hakemukset 31.7.2018 mennessä osoitteeseen rekrytointi@ltplogistics.fi

LTP Cargo Oy on lämpötilasäädeltyjen elintarvikkeiden logistiikkaa harjoittava yritys. Palveluihin kuuluvat tuotteiden keräily, varastointi ja kuljetukset koko Suomen alueella. Terminaalimme sijaitsevat pääkaupungin, Turun ja Tampereen alueella. LTP Cargo Oy on osa LTP-konsernia. Lisätietoja www.ltplogistics.fi