HAKU PÄÄTTYNYT

Elintarvikelogistiikan edelläkävijä LTP Group etsii uusia ammattitaitoisia työntekijöitä joukkoonsa. Groupin toiminnan kasvaessa yritys hakee vahvistusta erityisesti tavaraliikenteen kuljetuspuolella.

LTP Groupin toiminnan kasvaessa haemme ammattitaitoisia autonkuljettajia kaikkiin kaupunkeihin, joissa toimimme. LTP Groupin toiminta ulottuu koko Suomen alueelle, mutta erityispainoalueet ovat pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Turussa.

LTP Group tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaisia ratkaisuja tilaus-toimitusketjun alusta loppuun. Palveluihin kuuluvat tuotteiden keräily, varastointi, lähetys ja kuljetus koko Suomen alueella 0–3°C lämpötilassa. LTP Group työllistää tällä hetkellä 150 henkeä.

Etsimme nyt reippaita ja asiakaspalveluhenkisiä kuljettajia täydentämään tiimiämme. Odotamme kuljettajiltamme oma-aloitteisuutta ja reipasta työotetta. Paikallistuntemus, digikortti sekä hyvä fyysinen kunto toimivat etuna kuljettajan työssä. Mikäli olet työtäpelkäämätön tiimipelaaja, täytä rekrylomake nettisivuillamme ja olemme sinuun yhteydessä.

Tarjoamme mukavan työympäristön iloisen ja reippaan tiimimme kanssa monipuolisissa työtehtävissä. Työilmapiirimme on rento, mutta teemme töitä tosissamme ja tavoitteemme ovat kovat. Haluamme palvella asiakkaitamme korkeilla laatukriteereillä. Liity joukkoomme!