Lännen Teollisuuspalvelu Oy

Lännen Teollisuuspalvelu Oy on vuonna 2003 perustettu yritys. Yrityksen erikoisosaamiseksi on muodostunut elintarviketeollisuuden sekä kaupan muovilaatikkojen pesupalvelut.

Yritys tekee tiivistä yhteistyötä teollisuuden, keskusliikkeiden, logistiikkayritysten sekä laatikoita hallinnoivan Transbox Oy:n kanssa.

Yrityksen pesulat sijaitsevat Säkylässä, Vantaalla, Tuusulassa ja Laitilassa. Vuoden 2014 pesukapasiteetti on n. 40 milj. laatikkoa.

Suurimmat asiakkaamme ovat HK-Ruokatalo Oy, Saarioinen Oy, Kesko Oyj, Inex Partners, CHEP, Ifco ja leipälaatikoista Perheleipurit Oy. Lisäksi Lännen Teollisuuspalvelu Oy:n asiakaskuntaan kuuluu liha- ja kala-alan yrityksiä ympäri Suomen.

Yrityksen palveluksessa työskentelee 20 alansa ammattilaista. Yrityksen vuotuinen liikevaihto vuonna 2013 on noin 4,1 milj. euroa

Palvelut suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa niin, että ne vastaavat mahdollisimman hyvin asiakkaan tarpeita. Asiakkaan ratkaisut mitoitetaan Lännen Teollisuuspalvelu Oy:n kustannustehokkaisiin perustoimintoihin, joita täydennetään asiakaskohtaisilla ja yksilöllisillä palveluilla. Näin saadaan aikaan toimiva kokonaisuus, jossa asiakkaan ei tarvitse huolehtia pesupalveluihin liittyvistä asioista, vaan voi rauhassa keskittyä omaan ydinliiketoimintaansa.

Lännen Teollisuuspalvelu Oy:n ammattitaito ja kokemus sekä mittava kapasiteetti auttavat huolehtimaan laajoistakin logistisista kokonaisuuksista myös suurissa volyymi- ja sesonkivaihteluissa. Hyvän ja tuottavan yhteistyön avulla voidaan varmistaa osapuolien tyytyväisyys ja toiminnan kehittyminen myös tulevaisuudessa.Kun tarvitset luotettavan toimijan, ota yhteyttä – me palvelemme.

Lännen Teollisuuspalvelu Oy sekä LTP Logistics Oy muodostavat saumattoman logistiikkakokonaisuuden, joka osaltaan auttaa suomalaisia saamaan tuoreita elintarvikkeita käyttöönsä tehokkaasti ja luotettavasti. Toiminta perustuu nykyaikaisiin tiedonhallinta- varastointi- ja kuljetusjärjestelmiin, joita myös kehitetään jatkuvasti vastaamaan ajan vaatimuksia.

Luotettava ja joustava yhteistyö asiakkaidemme kanssa on toimintamme kulmakivi. Tehokkuutta ja läpinäkyvyyttä lisää selkeä keräily- ja kuljetusmääriin perustuva kilohintalaskutus, jolloin myös kustannukset ovat asiakkaan ennakoitavissa.